Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 4

Programe de afiliere

Cea mai simpla oportunitate este aceea de a te inscrie într-un program de afiliere al unei firme care vinde spatiu web (sau in mai multe programe de afiliere – insa nici prea multe). Tu vei actiona ca un agent de vanzari: vei promova serviciile pe care le ofera respectiva firma, iar in schimb vei primi un comision din vanzarile pe care le generezi. Poti plasa banner-e promotionale pe blog-ul pe care il ai, eventual scrii despre calitatea serviciilor oferite de respectiva firma, poate faci si publicitate platita sau gratuita pe site-uri specializate. Metodele de promovare sunt numeroase si la indemana.

Avantajul cel mai mare al programelor de afiliere este ca nu esti implicat in detalii tehnice, nu oferi suport sau consultanta – acestea sunt obligatiile firmei care vinde spatiul web.

Aceasta oportunitate este potrivita celor care sunt mai comozi din fire si nu doresc sa se implice in detalii tehnice. Mai este potrivita celor care au deja un site web cu trafic mare – acestia poate nu au timp sa porneasca o afacere cu gazduire web, insa pot trimite vizitatorii catre o anumita firma de web hosting, obtinand in acest fel un venit pasiv.