Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 3

Variante de gazduire web

Exista mai multe variante sub care poti începe aceasta afacere, fiecare varianta avand specificul ei. Le voi enumera, urmand sa le explic pe rand.

Cea mai simpla oportunitate este aceea de a te inscrie intr-un program de afiliere al unei firme care vinde spatiu web (sau in mai multe programe de afiliere – insa nici prea multe).

O a doua oportunitate este “Per account” – firma ta de gazduire web apare ca o firma de sine-statatoare, insa toate serviciile pe care le oferi sunt preluate de la o alta firma.

A treia oportunitate este gazduirea partajata, cea în care ai control absolut: cumperi o anumita cantitate de spatiu pe un server web, pe care o imparti in mai multe felii si le vinzi dupa cum doresti.

O a patra oportunitate o reprezinta Virtual Private Server – VPS. Aceasta solutie este o platforma automata pentru gazduire si se preteaza celor care au cunostinte avansate despre administrarea server-elor.

O ultima oportunitate ar fi Server Web Dedicat - asta inseamna ca ai la dispozitie un calculator cu toate resursele dedicate exclusiv tie.