Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 24

SEO

SEO – este acronimul de la Search Engine Optimization, adica optimizarea pentru motoarele de cautare. Este un domeniu in care se petrec schimbari permanent, iar profesionistii sunt destul de rari, dar exista ! Profesionistii in SEO au facut multi oameni bogati (si pe ei insisi), iar metodele functioneaza. Este adevarat, ca sa angajezi un guru in SEO nu este chiar la indemana cand nu ai un buget care sa-ti permita, insa poti aplica metodele de baza, pe care chiar profesionistii le explica gratuit in diferite carti in format electronic.

Verifica daca site-ul tau are urmatoarele elemente si modifica-le corespunzator:

- cuvintele cheie
- meta-tag-uri
- descrierea
- titlul
- continutul

In plus, inscrie-ti site-ul in motoarele de cautare, in directoare web, in site-uri de licitatii si anunturi gratuite, numarul de legaturi catre site-ul tau din exterior fiind un criteriu in plus pentru pozitionarea mai buna in motoarele de cautare. Indexarea in motoarele de cautare nu se intampla de azi pe maine; daca iti vei stabili ca prioritate, inca din faza de inceput a afacerii tale, inscrierea site-ului in motoarele de cautare, vei constata in statisticile generate in panoul tau de control (CPanel), ca ai vizitatori din ce in ce mai multi care provin din cautari prin motoare de cautare.

In momentul in care iti vei putea permite, poti angaja un profesionist care sa-ti optimizeze site-ul, platindu-l in functie de rezultate.