Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 21

Informatiile gratuite

Postarea unor informatii gratuite sub forma de articole mai mult sau mai putin ample poate ajuta afacerea ta in mai multe feluri. In primul rand creeaza credibilitate – un vizitator care ajunge pe site-ul tau si vede articole diverse legate de tematica gazduirii web intelege ca are de-a face cu o echipa de profesionisti, care vor sa ajute pe potentialii clienti.

O serie de articole de genul “Cum sa...” ajuta foarte mult pe un potential client nehotarat, pentru ca acesta va intelege ca suportul tehnic este o prioritate pentru site-ul tau.

Daca vei reusi ca articolele pe care le scrii sa fie publicate si pe alte site-uri cu tematica asemanatoare sau complementara, va fi si mai bine. Pe de o parte, asta iti va da o aura de expert in domeniu, pe de alta parte va insemna publicitate gratuita. Daca ti-ai stabilit un grup tinta (ca in exemplul de la forumuri online), scrie cum poti sa ajuti iubitorii de animale de casa sa se exprime, publica articolul pe site-ul tau si trimite-l administratorilor unor site-uri cu tematica despre animale de casa si intreaba-i daca sunt de acord sa publice articolul tau, cu un mic link inapoi catre site-ul tau. Un alt avantaj va fi ca vei avea o mai buna pozitie la cautarile cu motoarele de cautare.

Materialele educationale ofera, de asemenea, calitate site-ului tau. Vizitatorii vor zabovi mai mult cautand si gasind informatiile pe care le doresc chiar pe site-ul tau, micsorand probabilitatea de a cauta pe alte site-uri.