Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 20

Forumuri online

Beneficiul cel mai evident pe care il ofera forumurile online este ca audienta este formata din oameni dintr-o nisa, oameni care impartasesc aceleasi subiecte, au aceleasi preocupari. Legat de afacerea cu gazduire web, este evident ca trebuie sa cauti forumuri care sunt axate pe discutii legate de webhosting, administrare web, web-design, utilizarea interfetei CPanel, utilizarea PHP si MySQL, instalarea si utilizarea diferitelor scripturi web, etc.

Alte forumuri de care ai putea fi interesat ar fi acelea din grupul tinta pe care ti-l alegi. Spre exemplu, daca ti-ai stabilit ca obiectiv sa oferi gazduire web celor interesati de animale de casa, poti incerca sa intri pe forumuri cu aceasta tematica.

Indiferent de forumurile in care vrei sa-ti faci publicitate, trebuie sa respecti politicile de utilizare a forumurilor respective vis-a-vis de postarea link-urilor directe sau a banner-elor catre site-ul tau. In caz contrar, nu ti se poate intampla ceva mai rau decat sa fi exclus, insa orice spatiu pe internet unde poti sa-ti faci publicitate este binevenit, astfel ca fii corect si vei avea numai avantaje.