Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 2

Cati bani se pot castiga ?

Teoretic, poti avea un castig nelimitat. In functie de investitia in timp, munca si bani pe care o faci poti ajunge la venituri de cateva mii de euro lunar.

Lucrand in prima faza part-time, poti sa cumperi intre 2GB si 10GB spatiu, cu posibilitatea gazduirii unui numar de 50-100 site-uri (mai precis, de nume de domeniu). Impartind spatiul total la 100 site-uri si vanzand gazduirea la 4 euro lunar, rezulta un venit de 400 euro. Costurile ar fi: 10-20 euro cumpararea spatiului de 2-10GB, publicitate în valoare de 20-50 euro, taxe Moneybookers, PayPal, etc. in valoare de 20-50 euro, impozite si taxe 50 euro, rezulta un profit rezonabil. Daca multiplici afacerea, este clar ca veniturile cresc, în timp ce costurile raman cam aceleasi (cresc si ele, insa nu in ritmul veniturilor).

Pentru o afacere full-time, in cazul în care lucrezi în domeniul web-design-ului, poti “ataca” piata locala a afacerilor clasice, carora sa le oferi la pachet site web + gazduirea pentru o suma rezonabila (în functie de complexitatea proiectului, 10-20 euro lunar). Daca iti stabilesti ca target si numai un singur client pe saptamana, la sfarsitul unui an ai avea cca. 50 de clienti care ti-ar aduce între 500 si 1000 euro lunar. Nu-i rau, nu ?!

Esti nehotarat ? Gandeste-te: mii de site-uri web apar zilnic, iar cineva trebuie musai sa le ofere gazduire. De ce nu ai fi tu acela ? Muncind cu daruire, oferind pachete de gazduire atractive si promovandu-ti afacerea cu pricepere, poti ajunge la independenta financiara pe care ti-o doresti !