Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?


A A A

Lecţia 16

Promovarea afacerii

Marketing-ul este probabil cel mai dificil aspect pe care va trebui sa-l aplici. Poti avea un site profesional, pachete de gazduire optime, suport tehnic non-stop - daca nimeni nu stie de existenta site-ului tau, atunci totul este in zadar. Poti intra, insa, in competitia acerba din afacerile cu gazduire web, daca esti inarmat cu instrumentele si cunostintele potrivite.

Sunt mai multe metodele de a gasi clienti – gratuite sau platite.

Printre metodele gratuite se numara: postarea de anunturi pe site-uri specializate, discutii pe forumuri de specialitate, intretinerea unui blog personal, includerea in mesajele email a semnaturii, postarea unor anunturi pe site-uri de licitatii, setarea unui program de afiliere, includerea site-ului in directoare web, postarea pe propriul site a unor articole scurte pe tematica gazduirii si a administrarii unui site, optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, parteneriate reciproc avantajoase, link exchange, etc.

Metodele platite sunt clasice – publicitate Pay-Per-Click (PPC), prin Google AdWords, Neogen, eTarget, etc. sau prin banner-e sau reclame text pe diverse site-uri cu tematica complementara sau asemanatoare.