Câştigă premii completând sondaje de opinie online.
Înscrie-te GRATUIT !

   Cauţi un dentist ?

   Recomandări

A A A

Afaceri offline (clasice)


Ce sunt afacerile part-time offline ? Ei bine, sunt acelea în care activitatea se desfăşoară, în cea mai mare parte, prin contact direct cu oamenii.

În categoria afacerilor part-time offline intră, în principal, cele de distribuţie a diferite produse: cosmetice, auto, de uz casnic, pentru întreţinerea sănătăţii, etc. Există şi variante care se bazează pe cumpărături efectuate la anumiţi comercianţi, în urma cărora, în funcţie de volumul de cumpărături, se primeşte înapoi un anumit procent.

În categoria afacerilor part-time offline intră şi afacerile MLM (Multi Level Marketing). Voi prezenta pe larg, într-un alt articol, teoria MLM.

Exemple de afaceri MLM sunt:

- Oriflame - produse cosmetice;
- Avon - produse cosmetice;
- FM - produse cosmetice;
- Infinity - produse de uz casnic;
- Life Care - produse pentru sănătate;
- Hemel - produse cosmetice;
- etc.

În principiu, toate funcţionează în felul următor: după înscriere, există 2 (sau 3) direcţii de acţiune:
- 1. cumpărarea produselor pentru folosinţă proprie (economisire - produsele sunt achiziţionate la preţ de distribuitor);
- 2. cumpărarea produselor pentru a le vinde către terţi (câştig imediat, din diferenţa dintre preţul de vânzare şi cel de achiziţie ca distribuitor);
- 3. prezentarea produselor altor persoane care să intre în reţea, în acest fel câştigându-se un comision cu atât mai mare cu cât volumul de vânzări este mai mare.